MICRONEEDLING

 

Microneedling is een nieuwe techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid of dermis net genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt.

Doel van Microneedling is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en waardoor de huid verjongt, lijntjes verminderen en littekens versoepelen. Voor grotere zones kunnen wij er ook voor kiezen om een manuele roller gebruiken, voor kleinere zones gebruiken wij onze elektrische dermapen.

Samen met de microneedling therapie kan uw specialist(e) een mesotherapie vloeistof toedienen, dan praten we over mesotherapy. Dit is een vloeistof met zorgvuldig gekozen ingrediënten (hyaluronzuur, vitamine C en E, peptides). Deze penetreert tegelijk diep in de microkanalen, waardoor het huidverjongingseffect versterkt en het herstel versnelt.

Microneedling voor littekens

Microneedling is dé nieuwste revolutie in de behandeling van littekens. Littekenweefsel ontstaat ten gevolge van een genezingsproces van het lichaam na verwonding. Hierdoor wordt de huid dikker al dan niet met een verkleuring. Littekens zijn niet alleen ontsierend, ze zorgen ook voor een verminderde functie ten aanzien van het oorspronkelijke weefsel (minder bloeddoorstroming, minder soepel, minder gevoelig). Littekens kunnen het gevolg zijn van een ongeluk, operatie, maar wordt bijvoorbeeld ook gezien bij acne. Microneedling is de nieuwste techniek om littekens te lijf te gaan. Microneedling zorgt dat de littekens kleiner worden en minder zichtbaar, de huid soepeler wordt en minder gaat trekken. Informeer ernaar bij uw specialist(e). Wilt u zeer specifiek gaan werken op huidverbetering dan gaat DRY TATTOOING nog een stapje verder als microneedling. 

Microneedling en huidvernieuwing

Microneedling kan niet alleen gebruikt worden bij littekens, maar geeft als nieuwe technologie ook uitstekende resultaten bij huidveroudering waarbij vernieuwing van de huid gestimuleerd wordt. Microneedling resulteert in een gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken. De behandeling is uitermate veilig, met minimale bijwekingen. Bovendien mag u een langdurig effect verwachten. Er zijn verschillende soorten apparaten en voorwerpen op de markt die gebruik maken van de microneedling techniek. Wij kiezen voor de meest efficiënte en veilige methode waardoor u lang kan genieten van een mooie nieuwe huid in alle comfort!

 Wat kan behandeld worden met microneedling?

 • Acne
 • acne littekens of littekens van andere oorsprong
 • grove porieën of grove huidstructuur 
 • mee-eters en onzuiverheden of verstopte poriën 
 • Algemene Huidveroudering en/ of huidverslapping eventueel rokershuid): huidverjongende behandeling 
 • fijne lijntjes (expressielijntjes) en rimpels: natuurlijke botoxbehandeling 
 • Vermoeide, gewollen en verkleurde wallen/ogen én droge, verouderde lippen
 • Doffe huid zonder glow: droge of vettte huid of couperose huid 
 • Droge lippen met lijntjes en minder pigment 
 • verslapte huid 
 • Over Pigmentatie en zonbeschadiging of zwangerschapsmasker

Microneedling voor het lichaam

 • Haaruitval, haarverlies en/of alopecia
 • Vermoeide, verzwakte, breekbare haargroei of uitdunnend haar. 
 • Cellulitis, vocht & plaatselijk vet 
 • Straie of striemen 

 

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of Whatsapp +32497899424 (tijdens kantooruren).

 

Subscribe