2 lees tijd

Ben je nog steeds op zoek naar de beste wimperlijm?

Elke dag horen we honderden wimperstylisten klagen over hun wimperslijmen. Vooral als het een volumelijm gaat. De waarheid is dat in de meeste gevallen van slecht vasthouden van de wimpers niets te maken heeft met het merk van de wimperlijm. De meeste retentieproblemen worden veroorzaakt door onjuist gebruik / opslag van wimperlijm.
Vandaag zullen we je vertellen hoe je een lijm op de juiste manier bewaart en verzorgt om er het maximale uit te halen!
TIP 1 - OVERSTOCK JE LIJM NIET!
We begrijpen dat het voor de meesten van jullie waarschijnlijk gemakkelijker is om eens in de zes maanden één grote bestelling te doen bij de wimperleverancier, maar dit kan een probleem zijn voor je lijm. De houdbaarheid van een ongeopende lijm is maximaal 6 maanden. Als u tegelijkertijd 4-5 flessen koopt, zijn de laatste 2 flessen die u opent waarschijnlijk verouderd.


TIP 2 - BEWAAR UW ONGEOPENDE LIJM OP EEN KOELE, DROGE PLAATS.
Zorg ervoor dat u alle ongeopende lijmen op een koele plaats bewaart. Dit kan een koelkast zijn of misschien een houten lade in een kelder. Voor extra bescherming tegen vocht raden wij aan om uw lijm in een zelfklevende thermopack of een luchtdichte verpakking te bewaren. De temperatuur moet niet alleen koel zijn, maar ook constant. Grote veranderingen in de luchttemperatuur kunnen condensatie in de fles veroorzaken en de lijmeigenschappen beïnvloeden.TIP 3 - ZO BINNEN DAT U DE LIJM HEBT GEOPEND, BEWAAR OP EEN DROGE PLAATS, UIT DE BUURT VAN WARMTE EN VOCHTIGHEID.
Zodra u de lijm hebt geopend, ZAL het zeer snel in de fles polymeriseren. Het is dus erg belangrijk om uw lijm weg te houden van hitte, direct zonlicht en vocht. Je kunt een pot rijst of een aluminium verpakking met silicagel gebruiken om je wimperlijm op te slaan.

TIP 4 - NOTEER DE DATUM WANNEER JE DE LIJM VOOR HET EERST HEBT GEOPEND
Zodra u uw lijm opent, moet u de datum noteren waarop deze is geopend. U kunt het op de laatste pagina van uw afsprakenboek schrijven of gewoon op de wimperband schrijven en op de fles plakken. Als u wilt dat uw lijm vers is en optimaal werkt, raden we aan deze om de 3-4 weken te vervangen.

TIP 5 - SCHUD HET.
Schud de fles voor elke nieuwe druppel gedurende minstens 15-20 seconden om er zeker van te zijn dat alle ingrediënten goed gemengd zijn. Een indicatie van "slechte shake" is heldere lijm die uit de fles komt.

Follow us on Instagram : @beautyqueenspro


Subscribe