PLASMA LIFT

 

planoplas®
DE OGEN ZIJN DE SPIEGEL VAN DE ZIEL

Een open, attente blik wordt door onze omgeving als aantrekkelijk en vitaal ervaren. In de loop van het leven neemt de elasticiteit van de bovenste en onderste oogleden af, vooral in het gebied van de dunne huid van het oog. Zelfs als je uitgerust en hersteld bent, kan de zogenaamde slip-flop ervoor zorgen dat je ogen moe, uitgeput en verdrietig worden.

Met de plasma plasmabehandeling kunnen niet alleen de oogleden worden behandeld. Verder kunnen de rimpels op de bovenlip, de slappe wangen en de kraaienpootjes met succes worden verstevigd.

 

HOE WERKT DE PLASMA-BEHANDELING MET PLANOPLAS®?

Aan de applicatortip van de Planoplas®-pen wordt een zogenaamde plasmaflits gegenereerd met behulp van geïoniseerde lucht. De overdracht van energie naar de huid vindt alleen plaats wanneer de tip van de applicator een afstand van ongeveer 0,5 mm tot de huid heeft, wat betekent dat deze niet in direct contact komt met de huid. Het zichtbare resultaat van de behandeling is een thermische huidreactie, de zogenaamde plasmapunten.

Elke plasmastip creëert een effectradius die de huid in de directe omgeving samentrekt. Door de optimale opstelling van de stippen wordt een effectraster gecreëerd dat een aanzienlijke aanscherping van het gebied veroorzaakt.
Over het algemeen is de behandeling laag in complicaties, weefsel-sparend en bijna pijnloos dankzij een voorbehandeling crème.

Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk zichtbaar gedurende enkele minuten na de behandeling, gevolgd door een zwelling die enkele dagen aanhoudt. De zichtbare plasmapunten worden cosmetisch bedekt door speciale AfterCare-producten en beschermd tegen omgevingsinvloeden.
Voor optimale resultaten is het erg belangrijk dat klanten zich strikt houden aan het AfterCare-concept.

 

 

 

 De behandeling is veilig en met minimale bijwerkingen, maar er moet wel rekening gehouden worden met:

  • Gevoeligheid na de behandeling

  • 3 tot 7 dagen na de behandeling kan er lichte zwelling optreden (iets zwaardere zwelling bij de oogleden) kan tot 14 dagen.

  • Door de thermische bijwerkingen van de behandeling treedt er direct wat korstvorming op in de vorm van bruine stipjes (plasmaspot). Deze verdwijnen na een week tot 2 weken na de behandeling.

  • Na het verdwijnen van de korstjes is de huid wat rood en gevoelig voor zonlicht.


Een goede nazorg is dan ook erg belangrijk, dit wordt uitgebreid besproken tijdens de intake. Na de behandeling krijgt u een nazorgpakket mee naar huis om het beste resultaat te behalen.


Is de behandeling pijnlijk?

Dit is erg verschillend per persoon. Voorafgaand aan de behandeling wordt een verdovingscreme aangebracht. Deze neemt de ergste gevoeligheid af, maar helemaal gevoelloos is de behandeling niet. De oogleden zijn vooral een gevoelig gebied maar de behandeling is goed vol te houden. Het duurt ook slechts enkele minuten per oog.


Kan ik na de behadeling mijn dagelijkse werkzaamheden weer voortzetten?


Ja, maar neem de tijd om te herstellen. De dag van de behandeling is er vaak nog niet veel zwelling te zien. De eerste drie dagen na de behandeling kan de zwelling erger zijn. Ook deze dagen is het verstandig om de aftercare goed uit te voeren. Het is aan te raden om 3 dagen na de behandeling vrij te zijn of bijvoorbeeld thuis te werken zodat er voldoende tijd gegeven kan worden aan de nazorg.
 
Let op bij wie u deze behandeling laat uitvoeren. Door ervaring weet ik dat er bedrijven zijn die deze apparatuur zonder enige training aanbieden. Hierdoor kan de behandeling dus anders uitpakken dan gewenst.

LEES OOK HIER DE MEEST GESTELDE VRAGEN

 

Hieronder een voorbeeld van bovenooglid correctie 

Foto 1 : Voor de behandeling (ooglid raakt de wimperlijn)

Foto 2 : Net na de behandeling (ogen staan mooi open)

Foto 3 : Na de behandeling (aftercare Cream en zichtbare zwelling)

 

                                                  

Tijdens de huidanalyse overleg je met de huidspecialist(e) wat je wilt verbeteren en welke mate van vervellen acceptabel is. Bij deze behandeling is er korstvorming van de huid, deze zal na 7 -14 dagen afschilferen. De huid kan gevoelig zijn en warm aanvoelen direct na de behandeling tot 14 dagen na de behandeling.

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of Whatsapp +32497899424 (tijdens kantooruren).

Subscribe