WIMPEREXTENSIONSLondon lash Pro staat voor hoogwaardige kwaliteit en de beste Lash Artists wereldwijd! Onze stylisten zijn intern getraind en krijgen regelmatig Mentoring sessies - gegeven door niemand minder dan  Daisy Wolf herself - LONDON LASH MASTER TRAINER BELGIUM.


Een team van Top Artiesten staat voor uw klaar om de meest prachtige wimpers te creëren. Weet u niet wat u moet kiezen? Kies voor "Natural" meer kan bij de volgende afspraak.. Wij plaatsen enkel veilige sets, en zijn oprecht begaan met uw natuurlijke wimper en de strijd tegen Blepharitis!

 

Bent u allergie gevoelig of heeft u in het verleden een allergische reactie gehad op wimperextensions? Boek een allergietest, dit is een korte behandeling waarmee u binnen 48uur na de behandeling weet of u allergie gevoelig bent aan onze producten of niet. 

 

Goede afspraken maken goede resultaten

1. Kom steeds met reeds gereinigde ogen, er is telkens een reinigen en voorbereiding van 5 minuten inbegrepen in de behandeling. Indien u met gemaquilleerde ogen komt of vuile wimperextensions zijn onze stylisten genoodzaakt te reinigen tot alles perfect schoon is en blijft er minder tijd over om te plaatsen. Een gezonde wimperrand, wimpers en huid zijn nodig om veilig te kunnen plaatsen en blijven plaatsen

2. Draag je contactlenzen? Geen probleem, breng je spulletjes mee om ze in-en-uit te doen. Om veilig te kunnen werken doen we de lenzen tijdens de behandeling uit. Na de behandeling mag je ze direct terug in doen. Te veel gedoe allemaal? Je kan de dag van de plaatsing ook gewoon je bril dragen, lekker makkelijk

3. Kom op tijd zodat we op de afgesproken tijd aan je wimpers kunnen starten en onze stylisten de tijd hebben om het beste van zichzelf te geven. 

 

                 

 

Volg ons op Instagram voor meer foto's 

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of bel +32497899424 (tijdens kantooruren).

Subscribe