SPMU

 

 

Straal 24 uur per dag dankzij semi-permanente make up

 

24 uur lang mooi zijn en geen zorgen hebben over je ‘look’. Dat wil iedereen en dat kan nu ook met Semi Permanent Make-up, ook gekend als SPMU. Ook voor jou is er een perfecte vorm en kleur in wenkbrauwen, eyeliner en lippen.

Kies voor dé expert in Semi Permanent Make-up en geniet direct van vollere wenkbrauwen, stralende ogen en blozende lippen.

Daisy Wolf, expert en instructeur in semi permanente make-up staat voor u klaar met de laatste nieuwe en veilige technieken van vandaag. De eerste behandeling start met een intakegesprek. Jouw wensen worden besproken en je krijgt uitleg over de behandeling. Ook bespreken we nauwkeurig het resultaat. Alle regels en procedures ten aanzien van de veiligheid en de hygiëne worden nauwkeurig nageleefd. We streven naar de beste kwaliteit en de mooiste Semi Permanent Make-up. Op basis van jarenlange ervaring krijg je het juiste advies, zodat het resultaat zal worden zoals je wenst.

Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer je tevreden bent over de vorm en de kleur wordt gestart met de pigmentatie. Na de behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden. Het kan tevens voorkomen dat er kleine korstjes/schilfers na de behandeling ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken, het hoort bij het herstelproces van de huid. Na 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur om de puntjes op de i te zetten.

Ideaal bij

  • Sporten
  • Druk (sociaal) leven
  • Vakantie
  • Allergie voor gewone make-up
  • Moeite hebben met het aanbrengen van gewone make-up
  • Contactlenzen

 

Het verschil tussen semi permanente make-up en permanente make-up

Permanente make-up is de verouderde methode van semi permanente make-up. Bij permanente make-up wordt gebruik gemaakt van PMU-inkt welke bedoeld is om in de huid te blijven gedurende een zeer lange tijd, tot levenslang. De inkt is moeilijk tot niet-afbreekbaar door de huid, welke vaak na verloop van tijd tot afgevlakte, rare en weinig aantrekkelijke kleuren kan leiden in de huid. De diepte waarin wordt gepigmenteerd is gelijk aan de diepte als van tatoeëren. Het is dan ook bij wet verboden om enige vorm van cosmetische tatoeëren permanent in het gelaat aan te brengen. 

Bij semi permanente make-up wordt er gebruik gemaakt van pigmenten die wel in staat zijn om de huid te verlaten ne verloop van tijd en meer kleurvast zijn in vergelijking dan de oude PMU-inkten. Er wordt hoger in de huid gewerkt, wat niet kan leiden tot aanmaak van littekenweefsel of migratie van kleur in de huid. Het is de nieuwste en veiligste manier van hedendaags cosmetische pigmentatie die het mogelijk maakt na verloop van tijd te veranderen van vorm en kleur. 

 

Volg ons op Instagram voor meer foto's 

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of Whatsapp +32497899424 (tijdens kantooruren).

Subscribe