WIMPERLIFT

 

LASH LIFT 

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.

Wij gebruiken het beste merk in de wereld BY BEXTER!! Founder Elisabeth Bexter viel meermaals in de prijzen met haar wimperlift merk en won meerdere eerste prijzen in kampioenschappen wereldwijd. In 2019 werd zij wereldkampioen wimperlift op Victoires du regard, Parijs. Alsook onze hoofdtrainster Melissa won de eerste prijs in Union cil designers net haar lash lift-skills!!

Wij zijn dan ook zeer trots om met dit wereld-merk te kunnen werken en hier exclusief voor Belgie opleidingen in te voorzien. 

    

 

Volg ons op Instagram voor meer foto's 

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of Whatsapp +32497899424 (tijdens kantooruren).

Subscribe