BROW SHAPING

 

"BROWS ZIJN THE NEXT BIG THING"

Goed ge-epileerde & gevormde brows zijn populairder dan ooit. Bij Beauty Queens kan je voor alle wenkbrauw behandelingen terecht!

Henna is het ideale product om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier in de verf te zetten.

In de wereld van de wenkbrauwen volgen de trends elkaar in snel tempo op. Na de gekke feather brows was iedereen in de ban van microblading en ook peel-off browtattoos groeiden uit tot een succes. Met die laatste breng je thuis een kleuring op je wenkbrauwen aan die je er na een uurtje (of langer) gewoon weer af pelt. De DIY-kleuring blijft ongeveer drie dagen zitten. Wie iets langer van een wenkbrauwkleuring wil genieten, klopt hiervoor aan bij een professional. Bij de Beauty Queens kan je naast de gewone wenkbrauwkleuring ook terecht voor een kleuring met Henna. En nee, dat levert je geen twee oranje boogjes boven de ogen op. “Henna is beschikbaar in meer kleurtinten dan de welbekende oranje-rossige kleur die je vaak op handen of voeten ziet. Samen met de klanten bespreken we welke kleur het beste bij je past, door onze kennis van kleuren en stijlen kan er niets mislopen!

Voor volumineuze wenkbrauwen

Waarom zou je voor een kleuring met henna kiezen? “De henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft. Bovendien is henna ook geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen. Ook het langhoudende effect van dit product is een plus. Henna blijft tot twee weken op de huid en tot vier weken op de haartjes, langdurig plezier verzekerd! Dankzij het make-upeffect van het product hoef je de eerste weken niet aan de slag met poeders of potloden.

 

Fluffy Brows

Naast een kleuring met Henna zijn FLUFFY BROWS de trend van nu. Dit kan met of zonder Brow Lamination . Onze stylisten shapen je wenkbrauwen helemaal in vorm en werken af met een heuse metamorfose van de haar richtingen. Je kan ervoor kiezen om dit na je Henna behandeling als afwerking te krijgen, indien je er langer dan 1 dag plezier aan wilt beleven kan je dankzij Brow lamination de wenkbrauw haartjes laten liften tot het gewenste effect. 

 

Volg ons op Instagram voor meer foto's 

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of bel +32497899424 (tijdens kantooruren).

Subscribe