GELAATS VERZORGINGEN

 

 

State-of-the-art

ClinicCare uit Zweden  is een state-of-the-art cosmeceutical lijn met producten die zorgen voor direct zichtbaar effect.

Het unieke gepatenteerde complex van laag-moleculair geioniseerd bio-hyaluronzuur, dat duizenden keren kleiner is dan de conventionele hyaluronzuur moleculen, dringt direct diep in de huid en zorgt voor hydratatie en verjonging van binnenuit.

Het hoogste veiligheidsniveau

ClinicCare maakt gebruik van meest moderne state-of-the-art pharmaceutische productie technologie om het hoogst mogelijke veiligheids-niveau te kunnen waarborgen.

 

Alle CLINICCARE huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om langdurige diepe hydratatie en verzorging van de huid te bewerkstelligen.

 

Sommige gewoonten zijn essentieel voor goede verzorging van uw huid gedurende het hele jaar door.
Wat uw huidtype ook is, hier zijn de zes essentiële basis principes!

  1. Specifieke zorg voor elke huid. Om uw huid goed te verzorgen kiest u producten die speciaal ontworpen zijn voor uw huid-type en eventuele problemen.
  2. Zachte reiniging. Om de natuurlijke balans te behouden, bevat CLINICCARE pH-neutraal reinigingsmiddelen, speciaal ontwikkeld om je opperhuid zacht te reinigen
  3. Vocht inbrengen is essentieel!  De dermis is samengesteld uit 70% water en de epidermis, 15%. Om de huid goed gehydrateerd te houden, is het belangrijk om dagelijks CLINICCARE huidverzorgingsproducten te gebruiken zodat het vochtniveau in evenwicht wordt gehouden.
  4. Ogen zijn een kwetsbaar gebied.  De huid van het oog contour is tien keer fijner dan de huid van de rest van het gezicht. Kies CLINICCARE Eye Cream voor dit gebied.
  5. Bescherming tegen de zon is zeer belangrijk. Ongeacht het seizoen, gebruik dagelijks CLINICCARE Sun Block Silky Cream. Deze crème verminderd de schadelijke effecten van de zon, die huidveroudering versnelt.
  6. Kijk uit voor externe stress.  Vervuiling, rook, stress etc. Al deze factoren hebben schadelijke effecten op de huid. Gebruik de ClinicCare huidverzorgingsproducten om uw huid goed tegen al deze dagelijkse stress te beschermen. Breng de producten aan bij de ochtend-verzorging voor het verlaten van uw huis,  en  reinig en verzorg  uw huid weer grondig bij de avond-verzorging na thuiskomst.

 

Bekijk ons volledig aanbod aan gelaatsverzorgende behandelingen via ons online bookingssyteem

Maak hier je afspraak of Whatsapp +32497899424 

Subscribe