DRY TATTOOING

Wat is Dry Tattooing?

Dry Tattooing is de meest precieze en intense vorm van naaldprikken op de markt. Is een tatoeageprocedure zonder pigmenten waarbij het resultaat van het genezingsproces ertoe leidt dat de huid de beschadigde structuur remodelleert. Gebruikmakend van dezelfde principes als micronaalden, creëren de verschillende beschikbare naaldconfiguraties gelijkmatig verdeelde micro-verwondingen op de beschadigde huid zodat bloed in het behandelde gebied kan komen. Dit bloed brengt voedingsstoffen, zuurstof en groeihormonen, in wezen nieuw leven aan de beschadigde huid, waardoor de groei van gezond nieuw collageen wordt veroorzaakt. Is een natuurlijke methode die helpt bij het ontspannen, opvullen en vervagen van littekens, striae, kan verkleuring van de huid en textuur verbeteren.
Met Dry Tattooing kunnen we littekens, rimpels en striae isoleren om de collageenproductie alleen te induceren waar dat nodig is. Door het littekenweefsel te isoleren en dankzij de verschillende technieken kunnen we snellere resultaten bereiken dan met elke andere micronaaldbehandeling. Gebieden die niet worden beïnvloed, worden niet behandeld, tenzij het verzoek van de klant om huidverjonging aan te moedigen. De behandelingstijden kunnen verrassend snel zijn en verdovende crème wordt vóór en tijdens de behandeling gebruikt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over pijn.
Waarom kies ik een digitale tattoo-machine?
Op de markt zijn er 2 beroemde tools voor microneedling: dermaroller en pennen. Dermarollers kunnen de huid scheuren wat het genezingsproces beïnvloedt; pennen hebben 'mediums' nodig om de huid geen pijn te doen. Tenzij een zoutoplossing wordt gebruikt, kunnen andere producten zoals collageen of hyaluronzuur allergische reacties veroorzaken. Met Dry Tattooing vermijden we al deze problemen. Er zijn geen mediums nodig, dus het is veilig! Dermaroller of pennen van elk merk, vanwege de plaatsing van de pinnen / naalden, kunnen littekens niet worden geïsoleerd. Om diepe atrofische littekens te behandelen, heb je langere spelden / naalden nodig die zenuwbeschadiging kunnen veroorzaken aan de gezond omgeven huid. De technieken om deze apparaten te gebruiken kunnen alleen de collageenproductie stimuleren, wat betekent dat het langer duurt om littekenontspanning te bereiken. Beide punten beïnvloeden de resultaten die langer duren om het gewenste resultaat te bereiken dan bij Dry Tattooing.
De behandeling is al bijna 30 jaar bekend in de medische gemeenschap als MCA, Micro-Needling, en wordt onder andere gebruikt door dermatologische en borstkankerverpleegkundigen om littekens te verbeteren. Het is echter nog steeds relatief ongehoord door mensen die op zoek zijn naar salons en klinieken voor litteken- en striaebehandelingen.

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of bel +32497899424 (tijdens kantooruren).

Subscribe