SKIN EXTREME

 

5 JAAR JONGER MET DE SKIN EXTREME FORMULE  - VOOR ULTIEME HUIDVERJONGING EN/OF LITTEKENS!


Bij de SKIN EXTREME behandelingen worden twee innovatieve methodes gecombineerd. Een chemische peeling én de Mesotherapy, daarnaast wordt er gewerkt met ultrasound. Deze combinatie doe je als je nóg meer wilt doen voor de huid.

Wat je ermee bereikt? Nog veel meer huidvernieuwing en huidverbetering. Dat komt door de dubbele werking. Deze drie op zichzelf al prachtige methodes, zijn nu gecombineerd in één behandeling, Daarmee haal je er alles uit wat erin zit. Je hebt er vrijwel geen ongemakken van. Bij de meesten blijft de huid twee tot drie dagen rood. Super gemakkelijk te camoufleren. Bij deze innovatieve behandeling wordt de huid enorm geactiveerd om nieuw collageen aan te maken. En… het werkt nog door. Zeker een maand gaat de huid nog werken om nieuw collageen aan te maken.

Geschikt voor: hele gezicht, de hals, het decolleté, de bovenlip, handen. Een combinatie van alles kan ook.

 

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de intensiteit van de behandeling zal de huid er roze/rood uitzien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Een voordeel is dat de eventuele roodheid zeer goed te camoufleren is met onze aangepaste minerale cover cremes.  Na enkele dagen zal de huid gaan vervellen, de aard van de verveling is ook weer afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en het soort huidoppervlak. Wij adviseren u graag tijdens een Huidanalyse.

Tijdens de huidanalyse overleg je met de huidspecialist(e) wat je wilt verbeteren en welke mate van vervellen acceptabel is. Bij deze behandeling zal na 2-4 dagen vervelling optreden. De huid kan gevoelig zijn, er wat rood uitzien en warm aanvoelen direct na de behandeling tot 7 dagen na de behandeling.

Via ons online bookings systeem vindt u alle prijzen en opties terug. Als eerste behandeling boekt u een Huidanalyse in met een van onze huidspecialisten.

Maak via hier je afspraak of Whatsapp +32497899424 (tijdens kantooruren).

 

Subscribe