3 lees tijd

Love them or hate them, premade fans zijn een trend van de moderne tijd! De lash industry veranderd en opent deuren tot zoveel andere mogelijkheden. Probeer volgende gedachte in overweging te nemen: Het gebruik van premade fans zal de manier waarop je werkt in positieve zin veranderen!
Als je overweegt of het gebruik van premade fans "oke" is en je vraag je af of je ze gaat gebruiken, neem dan onderstaande informatie in overweging.


1. Het gaat niet om jou, het gaat om je klant. 

Vergeet de regels, vergeet wat je geleerd hebt over wat wel of niet juist is om te doen. We weten dat je veel tijd hebt geinvesteerd om je technieken te pefectioneren en je werk naar een hoger niveau te tillen. Herinner jezelf.. Je klant gelukkig maken is je eerst prioriteit.  Je hebt misschien aangeleerd om een bepaalde stijl bij een type oog en wimpers neer te plaatsen, maar als je klant iets langer en voller wilt, geef het dan. 

Je klant wil misschien geen 4 uur op je wimper-bed liggen terwijl jij je waaiers zelf maakt. Er zijn klanten die zich niet goed voelen, niet fit zijn , zwanger zijn of gewoonweg geen zin of tijd hebben om zoveel tijd voor de wimper-afspraak uit te rekken. Dus waarom geen premade fans gebruiken zodat je ook dit type cliënteel kan verder helpen?
Vergeet niet : Een gelukkige klant is een wederkerende klant!

 

2. Tijd is geld en premade fans zijn voor beide zaken gunstig 

Onze premade fans zijn gemaakt uit een prachtig zwart en delicaat fiber, ze beloven een resultaat dat net zo goed is als met handgemaakte fans, enkel in een veel kortere tijdspanne. Als je je klant een perfect resultaat kan garanderen en een kortere behandeltijd, kan je jou prijzen zeker verhogen. We weten allemaal dat klanten bereid zijn om meer te betalen voor een perfect stel wimpers als ze weten dat ze dezelfde kwaliteit krijgen in een meer comfortabele behandeltijd.

Onze premade fans zijn zeer gunstig geprijsd  - zeker in vergelijking met andere premades op de markt verkrijgbaar. Ons markt onderzoekt wijst aan dat de gemiddelde kostprijs per individuele premade fan € 0,10 bedraagt. Terwijl onze premades gemiddeld €0,05 per stuk kosten. Theoretisch gezien is dit duurder in vergelijking met handgemaakte waaiers, maar na overleg met meerdere studenten, trainers, ambassadeurs en zoveel andere wimperstylisten krijgen zij makkelijk gemiddeld €15 meer per uur voor een set die minder tijd in beslag neemt. Dit dekt dus de meerkost voor het gebruik van de premade fans en het verhoogt je uurloon!

 

 

3. De wimper industrie evolueert en dat zou jij ook beter doen

Maar vergeet niet - Als je premade fans gebruikt wil niet zeggen dat je niet langer een hoog gewalificeerd wimperstyliste bent!  Het belang van reinigen, voorbereiden, styling geven en aanhechten blijft nog steeds hetzelfde en nodig. We begrijpen zeker dat na zo veel en lange training op Russian volume technieken het idee om premade fans te gebruiken een beetje frustrerend kan zijn, maar probeer dit niet te zien als iets wat negatief is en al je harde werk teniet doet. Premade fans slagen gewoon 1 stap over in de wimper procedure -  ze slaan geen enkele belangrijke stap over welke lijdt tot een prachtig stel wimpers gemaakt door een echte lash PRO! Je dient nog steeds de kunst van volume technieken te begrijpen. Bedenk... het gebruik van premade fans gaan je werk naar een hoger niveau tillen voor de klant en zeker niet naar beneden halen. 

 

Wil je ze zelf proberen? Shop ze op : 
https://beautyqueens.be/collections/premade-fans

fahim
fahim

Ik nodig koop wimpers voor wimpers extensions

Subscribe