3 lees tijd

 

Hoe vaak tijdens je carrière als Lash Artist heb je jezelf reeds afgevraagd "Hoe moedig ik mijn klanten aan om hun wimpers te reinigen?" - Ik zou zeggen minimaal één keer per dag, meestal wanneer je klant terug komt met haar nieuwste pallet geperste oogschaduw op jou wimper-meesterwerk, is het niet? 😉 Ik weet dat het haast onmogelijk lijkt, maar geloof me - Je kan hun mindset bekeren tot dagelijks reinigen. Yess!

Je denkt zeker "Zij heeft makkelijk praten..." maar wat nu als ik je vertel dat het werkelijk zo makkelijk is? :)

Onthoud dat bijna elke vrouw stilstaat bij de kleinste details, vooral als het over haar beauty routine gaat. Je kan natuurlijk heel lief vragen "Wil je alsjeblieft elke dag je wimpers reinigen met een olie vrijreinigingsproduct", zou dit jou overtuigen? Mij al zeker niet! Laat hen een product zien dat van verpakking tot textuur luxe uitstraalt, makkelijk is in gebruik en prachtig het rijtje van hun beauty products vervolledigt.

Dus "Wat kan ik aanraden?" - Een professionele Lash Cleanser - je klanten hebben nood aan een product dat zij kunnen vertrouwen, welke jij vertrouwt en waar je 100%  zeker van bent dat het werkt.

Bij het aanschaffen van nieuwe cosmetica controleren we altijd de ingrediënten lijst. Waarom? Om er zeker van te zijn dat het werkt en dat het ons baat en niet schaad! Bij een Lash Cleanser werkt dit precies hetzelfde - het gaat recht op onze ogen, dus zorg ervoor dat je het juiste product aanschaft! London Lash Pro Foam Cleanser bevat ingrediënten die mee bij dragen tot schone, hygiënische wimpers en huid.

 

Het eerste Top ingredient is tea tree olie,  welke wereldwijd gekend is voor zijn zachte natuurlijke reiniging en anti-septische werkingDit hoofdbestanddeel voorkomt infecties op en rond het oog, zoals bijvoorbeeld Blepharitis, terwijl het onze reukzin prikkelt met een frisse en aangename geur!

Een ander belangrijk ingredient is Lauryl Betaine welke gekend is voor zijn conditionerende werking op huid en haar, een perfecte toevoeging dus. Alsof dit nog niet voldoende is, zorgt LB voor een rijke mousserende textuur die bijdraagt tot het verwijderen van olie en vuil, waardoor de huid schoon en zijdezacht aanvoelt. Denk eraan, hoe korter de ingrediënten lijst, hoe beter voor onze huid :) 

Eens je jou klanten geïnformeerd hebt over de rijkdom binnenin het flesje, leg dan ook uit waarom dagelijks reinigen zo belangrijk is. Klanten dienen te begrijpen dat bij een gebrekkige oog hygiene, de kans op infectie aanzienlijk toeneemt - wees niet bang het woord "infectie" te gebruiken! Zeg hen de waarheid - vuile wimpers lokken oog infecties uit. Uit mijn ervaring - hoe meer je klanten bewust maakt op mogelijke nevenwerkingen door het gebrek aan ooghygiene, des te beter ze het begrijpen, des te meer ze gaan reinigen. Bovendien, door dagelijks reinigen (met een aangepaste cleanser) wordt jou meesterwerk langer draagbaar, welke jullie beide gelukkig maakt - jij hebt minder werk de boel schoon te maken en je klanten hebben een betere retentie: WIN - WIN 💪🏻

Hoe gebruik je London Lash Pro Foam Cleanser? Het kan niet simpeler! Druk een klein pompje schuim op je vingers en masseer dit zachtjes in de wimperrand. Spoel met koud-lauw water en voila! De wimpers zijn schoon, zacht en gezond :) 

Als dit niet voldoende is om je te overtuigen, zal ik je nog een geheimpje verklappen... deze luxueuze flesjes die je klanten kunnen aankopen zal je omzet in no-time verhogen. En wie houdt er nu niet van om thuis te komen met een nieuw beauty product? ;)Plaats de cleanser op een goed zichtbare plaats, bijvoorbeeld aan je balie waar je de volgende afspraak inplant, de mooie verpakking zal hen in het oog springen ! Ik beloof je - met een goed informatief gesprek over al de voordelen van het dagelijks reinigen met de cleanser (24 uur) na de behandeling,  zal je klant niet alleen buiten gaan met een prachtige stel wimpers, maar ook met een nieuwe reinigings routine! ❤️

 

 

Daisy Krikemans,

London Lash Master Lash Artist and Trainer


Subscribe