3 lees tijd

Een goed beeld van uw werk is cruciaal als u serieus overweegt uw bedrijf te promoten en uit te breiden. Zo denk je misschien "simpel ", er zijn een paar zeer belangrijke regels die je altijd moet volgen om ervoor te zorgen dat je foto's zich onderscheiden van de massa andere posts online!

Vandaag gaan we u 5 sleutelregels voorstellen die u moet volgen om ervoor te zorgen dat de foto's die u maakt uw beste werk laten zien en opvallen.

1) VUILE LENS
Je denkt misschien dat zoiets vanzelfsprekends niet het vermelden waard is, maar het wordt zo gemakkelijk over het hoofd gezien! Een wazige cameralens is één van de meest voorkomende fouten die we tegenkomen als je ons om feedback over je werk of je Instagram-profiel vraagt. Heel vaak zijn wimperartiesten zo gefocust op goede hoeken, geweldige verlichting of hun prachtige wimperset dat ze vergeten de camera schoon te maken. Als gevolg hiervan krijgt u bewolkte, wazige foto's en laten we eerlijk zijn, niemand kijkt er graag naar! Denk er dus altijd aan de lens af te vegen voordat u een foto neemt!2) SLECHTE VERLICHTING
De tweede meest voorkomende fout is slechte verlichting. Wat kan ik zeggen, als je een foto van goede kwaliteit wilt maken, moet je in een goed licht investeren! Een Glamcor lamp is momenteel een van de best beschikbare producten op de markt, die u niet alleen helpt om na uw behandeling scherpe foto's te creëren dankzij 5 lichtintensiteit instellingen en verstelbare armen, maar is ook het enige licht dat wordt aanbevolen voor wimperstylisten voor dagelijks werk. Dus als je er nog geen hebt, moet je zeker beginnen met het plannen van je volgende bestelling!

glamcour, lighting, photography, eyelash extension, eyelash photo, lashes, lash technician, best pictures, lash tips


3) ONJUISTE PLAATSING VAN HET LICHT
Om een foto van goede kwaliteit te maken, moet je niet alleen aan een goed licht investeren, maar moet je ook begrijpen hoe je het licht moet instellen zodat je foto's altijd helder zijn. Om een goede foto te maken, moet je onthouden dat je het gebied dat je gaat fotograferen, b.v. als u van plan bent slechts foto's van één oog te maken, dan is waar u op moet letten al het licht op het oog te focussen waarvan u foto's gaat maken. Als u erover denkt foto's van het hele gezicht te maken, moet u ervoor zorgen dat het hele gezicht goed verlicht is.
4) LET OP DE DETAILS

Geen aandacht besteden aan de fijnere details is een andere veel voorkomende fout die we tegenkomen bij het naar beneden scrollen door verschillende Instagram-accounts. Zelfs professionele maken dit soort fouten. Ik weet dat je als wimperstyliste ervoor wilt zorgen dat de wimpers die je net hebt gecreëerd er vlekkeloos uitzien op de foto, maar voordat je op de opnameknop drukt, moet je ervoor zorgen dat alles er ook perfect uitziet - zelfs de mooiste wimpers zullen vervagen als je slordige wenkbrauwen, vlekken of ongelijke make-up achtergelaten. Als het op foto's aankomt, is perfectie een must :) 

5) HENGELEN WAAROP U FOTO'S NEEMT

Als u de foto vanuit de juiste hoek maakt, kan de illusie van diepte worden gecreëerd en worden foto's gedenkwaardiger en opvallender. Het maakt het beeld ook opvallend, omdat de meeste mobiele foto's direct worden genomen. De gouden regel die u moet onthouden wanneer u een wimperverlenging foto van goede kwaliteit maakt, is het best dat u om uw klanten / modellen vraagt recht vooruit te kijken en niet in de camera, zodat de pupil altijd in het midden van het oog zit. Dit betekent dat wanneer u de camera beweegt om de juiste hoek te vinden, het oog van uw klant / model nog steeds in de juiste positie blijft. Dit is ook vooral belangrijk voor volledige gezichtsopnamen - als uw klant in de camera kijkt, krijgt u een scheel effect!

6. CONCLUSIE
Ik hoop dat al deze stappen je helpen op je reis om prachtige foto's van je werk te maken. Veel hiervan gaat allemaal over het trainen van je oog, dus kijk regelmatig naar het werk van andere wimperstyliste en maak veel foto voor en na foto's! Vergeet niet om een beetje plezier te hebben tijdens het maken van deze geweldige foto's van je mooie werk, smiley ogen zijn veel wenselijker!

Juna
Juna

Heb zelf 2 cursussen gevolgd bij beautyqueens voor microblading en powder/ombre brows. Niet alleen voelde ik me meteen op mijn gemak ook zorgde ze ervoor dat iedereen continu mee is met de les. Je leert enorm veel per cursus en dit onder super begeleiding! Een echte aanrader!!

Subscribe